Soort klacht

Ik moet revalideren van een operatie

Je bent in het ziekenhuis geweest voor een operatie en je mag weer naar huis. Maar sta je er niet alleen voor. Wij helpen je op een verantwoorde manier om geleidelijk je spieren en gewrichten weer te belasten. Zodat je zo snel mogelijk weer in beweging komt. En blijft.

Ik heb last van een (sport-)blessure

Als je een blessure oploopt tijdens werk of sport, blijf er dan niet te lang mee doorlopen. Je lichaam geeft namelijk duidelijk een grens aan. Wij helpen je bij het herstellen van je blessure, maar geven je ook advies om te voorkomen dat het weer gebeurt.

Ik heb een ongeluk gehad

Het krijgen van een ongeluk kan veel impact hebben, geestelijk en lichamelijk. Misschien weet je al wat er mis is, heeft de huisarts of specialist je al verteld wat er aan de hand is. Heb je desondanks nog pijn, dan gaan we samen op zoek naar oplossingen.

Ik heb pijn in mijn nek of (onder-)rug

Pijn in je rug of nek kan ontzettend belemmeren in je dagelijks leven. Eerst gaan we kijken waar het vandaan komt. Zit je niet lekker op je werk? Neem je (letterlijk of figuurlijk) te veel last op je? Ervaar je spanning? Stress heeft bijvoorbeeld invloed op  op je nek- of ruggenwervels. Onze manueel therapeut kan dan uitkomst bieden.

Ik heb (beginnende) artrose

Als het goed is, maken je gewrichten net zoveel kraakbeencellen aan als er afslijten. Wanneer die balans is verstoord, spreken we van artrose. De kwaliteit van het kraakbeen gaat achteruit. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Maar het wil nog niet meteen zeggen dat je geopereerd moet worden. Wij weten heel goed wat je nog kunt doen vóórdat het zover is. En daar helpen we je uiteraard bij.

Ik het begeleiding nodig bij het sporten

Je sport en bent in beweging. En je wilt dat zo goed en verantwoord mogelijk doen. Soms is het verstandig om daar wat extra begeleiding bij te hebben, bijvoorbeeld om overbelasting en blessures te voorkomen. We bepalen samen waar jouw grenzen liggen.

Ik heb een Burn-Out

Heb je dat zelf ontdekt? Of was daar een huisarts voor nodig? Je energielevel is laag. Natasja heeft er voor geleerd om je eerst eens op adem te laten komen. Letterlijk en figuurlijk. Ben je weer een beetje tot rust gekomen, dan is het fijn om weer met je lijf aan de slag te gaan. Rustig aan, op jouw tempo.

Ik heb pijn, maar niemand weet waar het vandaan komt

Je hebt pijn, maar je huisarts, de specialist of de therapeut kan niets vinden dat deze pijn verklaart. Maak een afspraak en kom naar ons toe. We gaan je helpen.

Ik ben zwanger en heb pijn in mijn bekken

Zwangerschap is geweldig, totdat je last krijgt van je bekken. Als je daar niet genoeg aandacht aan geeft, kun je daar ook na de bevalling veel last van houden. Wij werken samen met therapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van bekkeninstabiliteit en andere bekkenklachten. Dus zodra je last krijgt: (trek aan de) bel!

Herken je één van deze klachten?