Robin Brunt

robin-brunt

Robin Brunt, bij Fysio Care sinds 2018

BIG: 59918640304

Aandachtsgebieden:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie

Mijn interesse in het menselijk lichaam ligt voornamelijk in het bewegingsapparaat. Naast de wervelkolom zijn dit eigenlijk alle botten zenuwstructuren, spieren, pezen en gewrichten in het menselijk lichaam. Stoornissen of problemen van het bewegingsapparaat kunnen grote gevolgen hebben in het dagelijks leven, zoals uitvoeren van werkzaamheden of het beoefenen van een sport. Mijn passie is om samen met de patiënt deze problemen te verhelpen en de patiënt weer op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen laten functioneren al dan niet in combinatie met het verminderen van pijn.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mijn kennis over te brengen op studenten manuele therapie. Om deze reden ben ik naast master manueel therapeut sinds kort ook Docent van de Competentieleerlijn (DCL) aan de SOMT.  Ik houd mij dan bezig met het afnemen van de eindexamens en begeleid stagiaires tijdens hun stageperiode.

Het werk als manueel therapeut kan soms toch wel fysiek zwaar zijn.  Om deze reden ben ik regelmatig te vinden in de CrossFit box om mijn eigen lichaam in optimale conditie te houden. Maar natuurlijk ook omdat ik  de sport geweldig vind.